Nem hivatalos oldal

Búzasikér a tészták jobb állagáért

Búzasikér

Sokan kedvelik a süteményeket, tésztákat, azonban ezeknek a szénhidráttartalmát csökkenteni szeretnék. A búzasikér, a búzafehérje használata által ez elérhető, sőt, a tészták fehérjetartalma is csökkenthető és az állaguk is jobb lesz. Fehérjét, zsírt, cukrot, keményítőt és más természetes összetevőket tartalmaz a búzasikér.

Diétás kelt tésztákhoz, kenyérsütéshez ajánlott. Javasolt megnövelni a rosttartalmat a használatánál, ez azt jelenti, hogy teljes kiőrlésű liszttel ajánlott fogyasztani. Mivel a búzasikér maga a glutén, ezért az erre érzékenyeknek nem ajánlott a fogyasztása.

Kedvező áron szerezhető be a búzasikér a bulkshop.hu webáruházból, ahol nagyon sok más élelmiszer is kapható, mint például magok, aszalványok, fűszerek, olajok, szószok, tészták, teák, snackek, italok stb. Egészséges termékek ezek, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen olyan háziasszony konyhájából sem, aki a legfinomabb ételekkel szeretné kényeztetni a családjának tagjait. A búzasikér használatával ezt könnyen megteheti.

Print Friendly, PDF & Email