Nem hivatalos oldal

Whiskys pohár az urak szórakozásához

Whiskys pohár

Minden férfinak szüksége van arra, hogy néha egy kicsit kieressze a gőzt. Erre jó alkalmat szolgáltat egy olyan baráti összejövetel, ahol sor kerül a beszélgetésekre és iszogatásokra is. Nem hiányozhat egyetlen úr készletéből sem a whiskys pohár, amiből elfogyaszthatóak a finom nedűk.

Az a legjobb, ha otthon többféle ital kipróbálására nyílik lehetőség. Így a barátok egészen biztosan jól érzik majd magukat és hosszúra nyúlik az este. Mivel nagy talppal rendelkezik a whiskys pohár, ezért nem kell attól tartani, hogy egy óvatlan mozdulat hatására kiborul.

Van benne elég hely a jégkockáknak is. Sima és csavart formában egyaránt megrendelhető az internetről. Gravírozott minta található rajta, ami kifejezetten jól mutat. A legtöbb típuson növények, valamint nonfiguratív alakzatok láthatóak.

Kisebb és nagyobb űrtartalmúak is van a kínálatban. A whiskys pohár persze másfajta röviditalok kitöltésére is alkalmas lehet. A kínálatból rendelhető még sörös és pálinkás pohár. Praktikus, ha az urak vesznek hozzá egy jó minőségű velúrdobozt a tárolás érdekében.

Print Friendly, PDF & Email