Nem hivatalos oldal

A trekking bicikli fő pozitívumai

Trekking bicikli

Amikor valaki a régi bringa helyett egy újat szeretne venni, akkor bizony gondban lehet, hiszen elképesztően bő a felhozatal a magyar kerékpár áruházakban. Ettől eltekintve mégis a trekking bicikli jelenti sokak első választását, ami valamilyen szinten érthető is, ugyanis ez pozitívumokban gazdag.

Ezek a bringák a masszív felépítésükről és a komfortos kivitelezésükről ismertek. A trekking bicikli kiválóan egyesíti a terep és a városi használat fontosabb elemeit, ami azt jelenti, hogy mind a két terepen nyugodtan lehet ezzel tekerni.

Egyértelmű, hogy a nagyobb kerék, általában a 28 colos miatt hosszú távú aszfalt utakon jóval komfortosabbnak nevezhető a trekking bicikli, mint például a mountain bike. Fontos azonban megjegyezni, hogy a terepen való tekerést illetően a magasabb felépítménye miatt nem épp a legideálisabb választás.

A feljebb lévő súlypont szintén nem előnyös terep bicajozásnál, országúton viszont kifejezetten jó tulajdonságnak számít. A trekking bicikli megtekinthető és meg is vehető a www.bikelife.hu online áruházban.

Print Friendly, PDF & Email