Nem hivatalos oldal

Szolárium gép vásárlási tanácsok

Szolárium gép vásárlás

Szolárium gép vásárlás

Gyakran kell olyan döntéseket meghoznia az embernek, amelyek életének a további alakulását is döntően befolyásolják, sőt, élete végéig hatással lesz rá és a környezetére. Ilyen például a házasság, ami jobb esetben élete végéig tart az embernek, de gyakran egy üzlet sikerét is több évre meghatározhatja, hogy most milyen irányvonalat választ. Szolárium gép vásárlás előtt azt is el kell döntenie, hogy a fekvő, vagy az álló szolárium gépeket szereti jobban.

Nyilván, hogy minden embernek más és más az igénye. Van, akinek nem jelent gondot lábon állva kivárni, amíg a szolárium gép teszi a dolgát, azonban egyértelmű, hogy olyanok is vannak, akik ezt az időintervallumot teljes kényelemben, fekve kívánják eltölteni. Sajnos nem csupán ezt kell figyelembe vennie, amikor dönt, hanem a helyet is. Kétségtelen, hogy az álló szolárium sokkal kevesebb helyet foglal el és egy sarokban is elhelyezhető, egy teremben akár több darab is, míg a fekvő típus már jóval helyigényesebb. Tehát, fel kell mérnie, hogy Önnek mekkora terület áll a rendelkezésére, mielőtt megvásárolná egyik vagy másik típust. Az árakat sem szabad figyelmen kívül hagynia, hiszen ebben is vannak különbségek. A kényelemnek ára van, így a fekvő szoláriumért általában kicsivel többet kell fizetni, mint az állóért. Viszont, ha a megfelelő helyről vásárol, akkor ez a különbség eltűnik. A Hollandimpex nevű cég ugyanis használt fekvő szoláriumokat is forgalmaz, amelyek ár tekintetében ugyanott mozognak, mint álló rokonaik.

Természetesen nem valami lerobbant gépekre kell gondolnia, amit a végsőkig lestrapáltak és ez a cég megpróbál egy kis lelket lehelni beléjük, hogy az eladásig lehetőleg működjenek, hanem teljesen rendben levő berendezésekről van szó, ráadásul teljesen új csövekkel vannak ellátva. Az említett cég 1 év garanciát is vállal az eladott termékeiért és mivel budapesti cégről van szó, ezért a felmerülő gondokat, ha lesznek, rövid időn belül orvosolja. Tehát, ha nem zavarja, hogy új helyett használt gép működik majd a szalonban, akkor nyugodtan megvásárolhatja a fekvő változatot is.

Print Friendly, PDF & Email