Nem hivatalos oldal

A progeszteron krém használata jó eredményeket hoz

Progeszteron krém használata

Nagyon fontos, hogy a női szervezetben egyenlő arányban legyen jelen a progeszteron és az ösztrogén, ugyanis ezen két hormon egyensúlya jelentős szereppel bír az egészség megőrzésében. Azonban a sok vegyszer hatására, amit étel, levegő és kozmetikum formájában is bejuttatunk a szervezetbe, az ösztrogén szintje gyakran megemelkedik, így gondoskodni kell a progeszteronok pótlásáról is.

A progeszteron krém használata éppen megfelelő erre, ugyanis ez a termék a bőrön keresztül képes bejuttatni a természetes hatóanyagokat. Lényeges, hogy natúrterméket alkalmazzunk, mivel a szintetikus készítmények növelhetik a xenoösztrogének számát, így pedig szinte elérhetetlenné válik a célunk, vagyis az egyensúly helyreállítása.

Továbbá, a nem természetes alapanyagú produktumok lassabban szívódnak fel, mivel vékony filmréteget képeznek, ezzel gátolva a hatóanyagok bejutását. Tehát érdemesebb a növényi eredetű gyártmány mellett letenni a voksot. Tudni kell, hogy progeszteron krém használata bármelyik bőrfelületen lehetséges és itt a továbbiakban még testápolóra sem lesz szükség, mivel ez a krém remekül hidratál.

Vagyis a progeszteron krém használata több szempontból is hasznos lehet. Ugyanakkor, érdemes kivizsgáltatni ezt a problémát, mert akár inzulinrezisztencia is kísérheti, amire már az inozitol hatása lehet a megoldás. Ugyanis a myo-inozitol kapszula elősegíti a hormonegyensúly beállítását és a sejtek inzulinfelismerő képességének a javulását. Tudni kell, hogy a WTN termékben az inozitol hatása alfa-liponsav, fahéj és króm révén van fokozva, így sokkal hatásosabb, mint bármilyen más készítmény.

Azon tény miatt pedig, hogy a kísérőanyagok természetesek, az ösztrogéndominanciát sem fogják súlyosbítani, így a progeszteron pótlás és az inzulinrezisztencia tüneteinek enyhítése egyszerre is megtörténhet. Ha Önt is érdekli az inozitol hatása bővebben vagy szeretne egyéb egészségügyi gondok naturális orvoslásáról informálódni, akkor wisetreenaturals.hu oldalra ellátogatva számos érdekességet találhat.

Print Friendly, PDF & Email