Nem hivatalos oldal

Csapatépítő játékok beltéri, céges helyszínen

Csapatépítő játékok beltéri formában

A Mindquest csapatánál rengetegen érdeklődnek arról, hogy van-e lehetőség vállalati csapatépítő programok szervezésére. Szerencsére igen! Most ötféle pálya áll a csapatok rendelkezésére.

Nem feltétlenül muszáj eljönni a Füge Udvarba, hiszen a csapatépítő játékok beltéri formában, a kijelölt vállalati helyszínen is kipróbálhatóak. Ilyenkor a szervezők a küldetések kellékeit egy előre meghatározott terembe viszik és itt építik meg a pályát. A munkatársaknak legalább 2, maximum 5 fős csoportokat kell alkotniuk.

Mindenkinek csupán 60 perce van arra, hogy kijusson a csapatépítő játékok beltéri helyszínéről. A rejtvények megoldása egyáltalán nem könnyű, de nem is lehetetlen. A szervezők korlátozott számban segítséget nyújtanak a csapattagoknak. A kijutáshoz szükség lesz kreativitásra, logikára és leleményességre.

Az a csapat fog győzni, amelyik képes lesz a leghamarabb kijönni a szobából. A munkáltatóknak érdemes minél hamarabb ajánlatot kérniük, mert a csapatépítő játékok beltéri formában egyre népszerűbbek lesznek.

Print Friendly, PDF & Email