Nem hivatalos oldal

Carnilove: fő a kiegyensúlyozottság

Carnilove kutyatáp

A gazdik a kutyájuk érdekében jó, ha minél hamarabb megtanulják, hogy az eb, legyen az bármilyen fajta is, húsevő. Azonban vitathatatlan, hogy a kutyusnak ideális étrendjében kiegyensúlyozottan szerepelnek a fehérjék, a szénhidrátok, a zsírok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok is.

A Carnilove eledel arányosan tartalmazza ezeket, ezért ezt megvenni és ezzel etetni az ebet, biztosan kifizetődő döntés. Sohasem szabad olyan tápot megvenni, amelyiknél ez a kiegyensúlyozottság nem adott. Ha például az egyik vagy másik túlsúlyba kerül, az elhízást, fogyást, betegségeket és más egészségügyi problémákat okozhat, amit ugye az ebtulajdonosok szeretnének elkerülni, hiszen minden megtennének a kutya egészségéért.

A Carnilove alapvető alkotóelemei közé sorolhatóak a nyomelemek, proteinek, fehérjék, zsírok, ásványi anyagok és vitaminok, ami azt jelenti, hogy az eledelben minden benne van, amitől az eb erős, egészséges és fitt marad. A Carnilove számos magyar gazda első számú választását jelenti.

Print Friendly, PDF & Email