Nem hivatalos oldal

Beaphar Canisield nyakörv a kutyusaink védelméért

Beaphar Canishield nyakörv

Beaphar Canishield nyakörv

A jó időnek a kedvenceink is éppen annyira tudnak örülni, mint mi magunk, ezért érdemes minél többször kimenni velük sétálni. Ezek az alkalmak nekünk és a négylábú barátainknak is jót fognak tenni, amennyiben az élősködők elleni védelemről is gondoskodunk, még mielőtt nagyobb túrákra indulnánk.

Például a Beaphar Canisield nyakörv már 1 hét alatt kifejti a hatását, így ha a naptári tavasz előtt néhány nappal felhelyezzük a kutyus nyakába, akkor már nyugodtan mehetünk a szabadba vele, mire melegebben kezdenek sütni a Nap sugarai.

A Beaphar Canishield nyakörv megfelelő változata kis-, közepes és nagyméretű ebeknek egyaránt biztosítja a 6 hónapos kullancsölő és a 16 hetes bolhaölő hatást, illetve 5 és fél hónapon át a lepkeszúnyogokat is távol tartja a bundás állatkáinktól.

Tehát a tél utolsó heteiben már kezdhetünk gondolkodni arról is, hogy hol szerezzük be a Beaphar Canishield nyakörv valamelyik példányát, hiszen már az első meleg napsugarakat kihasználhatjuk majd a közös mókázásra. Különösen ha az allateledelnagyker.hu mellett döntünk, hiszen itt nagyon gyors a kiszállítás!

Print Friendly, PDF & Email