Nem hivatalos oldal

Amerikai ablak különböző színekben

Amerikai ablak

Ez a fantasztikus műanyag nyílászáró egyedi formatervezésének, illetve kivitelezésének köszönhetően új dimenziókat nyithat meg a lakberendezés világában. Az amerikai ablak egyes változatai, mint például a tolóablakok saját síkjában mozognak, így ideális megoldást jelenthetnek olyan helyeken, ahol korlátolt hely áll rendelkezésre. Ezen kívül alkalmazhatók üzletekben, portákon, kiadókban is.

Főbb tulajdonságai ezeknek a termékeknek, hogy helytakarékosak, kiváló hő-, valamint hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, biztonságos a szellőztető funkciójuk és nemcsak fehér, hanem különböző RAL színekben is elérhetők. Igény szerint beépíthetők szúnyoghálóval is.

Az amerikai ablak típusok UV álló műanyag profilból készülnek. További előnyük még, hogy a merevítő vasak mellőzve vannak, ebből kifolyólag a keretek hőhidmentes technológiával készülnek. Megrendelhetők az internetes webáruházakból is, ahol a utánanézhet paramétereknek is, mindezt úgy, hogy egy lépést sem kell tennie, ezzel a remek lehetőséggel időt spórolhat. Az amerikai ablak akciókat követve pedig, pénzt takaríthat meg.

Print Friendly, PDF & Email