Nem hivatalos oldal

A videólámpa fényképezéshez is szükséges lehet

Videólámpa

Még egy hobbi fényképésznek is elég sok kiegészítőre van szüksége ahhoz, hogy ki tudjon bontakozni, de ha valaki hivatásos fotós szeretne lenni, akkor semmiképpen nem lesz elég csupán egy jó fényképezőgép ehhez. Például egy jó videólámpa minden bizonnyal kelleni fog, ami a neve ellenére nemcsak videók készítése során tehet jó szolgálatot, hanem a tökéletes fénykép elkészítésekor is.

Ezt általában a gép vakupapucsára szokták csatlakoztatni azért, hogy állandó erősségű fényt biztosítson. Amennyiben nem elég a teljesítménye, akkor további videólámpa panelek rögzíthetőek, így különféle fényerősséget is el lehet érni.

A modernebb darabok nyeles markolattal és állványról is használhatóak, illetve távirányítóval vagy mobil applikációval vezérelhetőek. Ezek a plusz funkciók már magasabb árkategóriát képviselnek, azonban ha komolyan akar ezzel foglalkozni, akkor a minőségi videólámpa, akárcsak a többi tartozék, megéri a befektetést. Tekintse meg a kínálatot a studioeszkozok.hu oldalon és válasszon a jövőbeli tervei szerint!

Print Friendly, PDF & Email