A zsemlének külön varázsa van, sok ember jobban szereti, mint a kenyeret. Olyan kis finomságok, amiket kedvünkre variálhatunk, akár édeseket, akár sósakat készítünk, mindenképpen ízletesek. Tóthné Libor Mária híres gasztroblogger és író, idén jelent meg nagyszerű receptes könyve a kelt tésztákról. 72 finomság receptet gyűjtött össze nekünk. Ha változatosságra vágyunk, akkor az édes vagy joghurtos zsemle recept nyomban ránk „kacsint”. Tóthné Libor Mária zsemle receptjei alapján a legjobbakat süthetjük.
A Facebook oldalon és gasztroblogján rengetegen visszajeleztek sikerükről, aminek Mária nagyon örvend. Valamikor ő sem tudta miből áll az otthoni sütés, de kitartása és állandó törekvése meghozta a gyümölcsét. Tóthné Libor Mária egy követendő pék, igazi példakép, akitől rengeteget tanulhatunk. Nem számít hogy kezdők vagyunk-e, vagy gyakorlottak, biztosan van olyan zsemle recept amit örömmel és eredményesen el tudunk készíteni. Limara, ahogyan legtöbben becézik, mindig támogat. Ne habozzunk kipróbálni a bevált receptjeit!