Skip to content

Kis rabló pub

Nem hivatalos oldal

Menu
  • Kapcsolat
  • Konyha
  • Árak
  • A Hely
Menu

A jól ismert olaszrizling

Posted on 2016. június 19. vasárnap
Iható és ehető az olaszrizling
Iható és ehető az olaszrizling

A nagy borivók tudják, hogy melyek azok a fajták, amelyeket könnyen meg lehet találni és nem okoznak csalódást. Az egyik ilyen az olaszrizling, ami igazán felkelti a borok kedvelőinek a figyelmét. Ez a hengeres alakú és nagyon tömött fürtű gyümölcs gyakran visel mellékfürtöket magán. Az átlagtömege nagy általánosságban bogyónként olyan másfél gramm, így egy fürtnek a súlya körülbelül kilencven és száznegyven gramm között változik.

Igazán oda kell tegyék magukat a termelők, az olaszrizling esetében, ha azt akarják, hogy nagyobb mennyiséget gyűjtsenek össze belőle. A vörösborokkal ellentétben, itt nem sok szerepet kapnak a héjak, amikor ledarálásra kerül a termés, azonban mégsem árt kicsit hagyni, hogy összeérjen a musttal, hiszen a kedvező savak így jobban kihozzák az ízüket.

Az olaszrizling hamvas, de puha húsú és lében gazdag, ami kimondottan jó lehetőséget biztosít a belőle való borkészítésre. Érdemes minél nagyobb számban telepíteni, ha úgy érezzük, hogy ebből szeretnénk igazán minőségi és nagy mennyiségű italt előállítani.

Kategóriák

  • Albérlet
  • Biztosítás
  • Divat
  • Egészség
  • Ékszer
  • Építőipar
  • Étel-Ital
  • Gyerekülés
  • Internet
  • Klíma
  • Napelem
  • Nincs kategorizálva
  • Oktatás-Tanfolyam
  • Párátlanító
  • Pénzügyek
  • Szauna
  • Szépségápolás
  • Szolgáltatás
  • Szórakozás
  • Táskák
  • Utazás
  • Vásárlás
  • webáruház

Oldalak

  • A Hely
  • Árak
  • Kapcsolat
  • Konyha

Címkék

szárazépítészet
©2025 Kis rabló pub | Design: Newspaperly WordPress Theme