Nem hivatalos oldal

A zárszerelő kedvezményt ad

Zárszerelő

Vannak olyan esetek az életben, amikor nem szabad várnunk egy szerelő felhívásával. Például, ha már elég rozoga a zár, akkor a zárszerelő kihívása nélkülözhetetlenné válik. A főváros környékén bármikor elérhető ez a szolgáltatás a 30/827 3360 telefonszám tárcsázásával.

Mivel nincs kiszállási díj, ezért viszonylag olcsón megúszhatjuk a szerelést. Ráadásul, két zár szerelése esetén 10 százalék árengedményt kapunk. Több zár esetében a kedvezmény mértéke 20 százalékra is megnőhet.

A zárszerelő nemcsak nappal kereshető meg, hiszen éjjel is hatalmas szükség lehet a segítségére. Ez főleg arra a helyzetre vonatkozik, amikor ellopják a kulcsainkat. Előfordulhat az is, hogy illetéktelenek birtokába jut a kulcscsomónk vagy egyszerűen elveszítjük a táskánkat. A zárszerelő ebben az esetben nem késlekedik, hanem azonnal a helyszínre siet a problémák megoldása érdekében.

Bízhatunk benne, hogy megoldja majd a gondjainkat, a szakértelmének hála. Biztosan elégedettek leszünk az általa nyújtott szolgáltatás színvonalával.

Print Friendly, PDF & Email