Nem hivatalos oldal

Wizzair kézipoggyász megfelelő méretekkel

Wizzair kézipoggyász

Wizzair kézipoggyász

Aki repülőútra készül, oda kell figyeljen arra, hogy milyen méretekkel rendelkező táskát választ magának, hiszen nem lehet akármekkora csomagot felvinni az utastérbe. A Wizzair légitársaság esetében, a járatokra ingyen felvihető táskák maximális méretei 40x30x20 cm, az ennél nagyobbért már fizetni kell.

A honlapunkon található Wizzair kézipoggyász felhozatal eleget tesz az előírásoknak, ugyanakkor kellő teret és biztonságot nyújtanak a ruháknak és egyéb tárgyaknak. A klasszikus gurulós bőröndön kívül, rendelhető még nagy női kézitáska különféle mintákkal és színekben, esetleg laptop hátizsák, amiben a laptopon kívül jó pár váltásruha is nyugodtan elfér. A Wizzair kézipoggyász mellett, cégünk minőségi, márkás bőr- és textiltáskákat is forgalmaz, nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt.

Könnyedén lehet válogatni a hétköznapi és alkalmi táskák közül, akár ajándékba is. Nem utolsósorban, sportos hátizsákok és elegáns pénztárcák széles kínálatával is várjuk a vásárlókat. A minőségért ismert gyártók felelnek.

Print Friendly, PDF & Email