Nem hivatalos oldal

webáruház

Fapados parkoló Vecsésen, közel a reptérhez

fapados parkoló

Fapados parkoló

Amikor valaki repülőút előtt ál, sok mindent kell megszervezzen. Nem utolsósorban az is kérdés, hol parkoljon az ember addig, amíg külföldön tartózkodik. A vecsési fapados parkoló megfelelőnek bizonyul abban az esetben, ha kocsival érkezik a Liszt Ferenc repülőtérhez és biztos helyen szeretné tudni az autóját.

A parkoló több száz férőhellyel és térmegfigyelő kamerákkal biztonságot ad Önnek is. Alacsony áron bérelhet parkolóhelyet egyetlen napra is, de hosszabb időre már egyéni szerződést is köthet velünk. Ami szintén pozitívumnak számít, hogy nemcsak személygépkocsi parkolására van lehetőség nálunk. Olvasd Tovább

A finn szauna bármikor használható

Északon élni embert próbáló feladat, kőkemény szervezetre és immunrendszerre van ahhoz szükség, hogy a hosszú és hideg napokat zökkenőmentesen, egészségesen át lehessen vészelni.

Nem véletlen, hogy a skandináv emberektől ered a gőzben való izzadás hagyománya és a finn szauna elterjedése. Története kezdetén, a kívülállóknak ez egy nem túl kívánatos tevékenység volt, mivel állítólag egy alapos nyírfavesszőzés is járt hozzá.

Olvasd Tovább

Eredeti OKI tonerek szuper áron

eredeti OKI tonerek

Eredeti OKI tonerek

A digitális LED nyomtatási technológia egyértelműen az OKI márka nevéhez fűződik, hiszen ez a cég dobta a piacra az első ilyen jellegű gépet és azóta már számos új terméket is kifejlesztettek, ami ezen az elven működik. Tehát, ha éles, élénk képeket szeretne nyomtatni, akkor egészen nyugodtan válogathat a cég produktumai közül, mert az elvárásait messze felül fogja múlni bármelyik.

Még az eredeti OKI tonerek beszerzése sem fog gondot okozni, annak ellenére sem, hogy ilyen prémiumkategóriás nyomtatókról van szó. A nyomtatoalkatresz.hu oldalon kedvező áron rendelheti meg a különböző modellekhez megfelelő eredeti OKI tonerek többféle verzióját is, amelyek még alacsonyabb egységáron érhetőek el, ha egyszerre többet is vásárol. Olvasd Tovább

A hántolt köles kiválóan lúgosít

hántolt köles

Hántolt köles

A táplálkozásunkkal nagyon sokat javíthatunk vagy ronthatunk a saját egészségügyi állapotunkon, ezért csakis tudatos erőfeszítéssel sikerülhet elkerülni a gondokat. A hántolt köles kivételes figyelmet érdemel a gabonák között, mert a többivel ellentétben nem savasítja, hanem lúgosítja a szervezetünket.

Ennél a pontnál érdemes elgondolkodnunk, mert ha a sav-bázis egyensúly felborul, akkor táptalaja lesz sok betegségnek, közöttük a rosszindulatú daganatok kifejlődésének. Természetesen észrevétlenül is túlzásba vihetjük a savas ételek és italok fogyasztását, mert az alkohol, kávé, tea, a cukrozott italok mind ide tartoznak, ahogyan sok gyümölcs, tojás, tejtermékek, húsfélék és édességek. Olvasd Tovább

Tepsi fedővel együtt is megrendelhető

Hogyha kitűnő fogásokról van szó, akkor nem szabad kompromisszumokat kötni. Egy tepsi fedővel rendkívül egyszerűnek tűnhet, de ha egy kicsit megvizsgáljuk közelebbről, akkor nem mindegy, hogy milyen anyagól készül ez a konyhai eszköz. Sok recept kezdődik azzal, hogy jól ki kell vajazni belülről, mielőtt betoljuk az elkészítendő ételt a sütőbe, hogy ne tapadjon oda.

Viszont ez több szempontból sem túl egészséges. Szerencsére az edényshop.hu kínálatában bőven található olyan tepsi fedővel, amelyik nem akármilyen bevonattal készül.

Olvasd Tovább

Egyszerűen megy az online társasjáték rendelés

Társasjáték felnőtteknek, gyerekeknek

Ha a hétvégét nem lehet a szabadban tölteni a kicsikkel, akkor is biztosítani kell a szükséges kikapcsolódást. Napjainkban, amikor hódítanak a népszerű internetes játékok, nehéz rávenni a lurkókat más tevékenységre. Következetesen viszont elérhető, hogy a nagyobbak is szívesen játszanak közösen a családdal.

A társasjáték rendelés nagy segítséget jelent a szülőknek, hiszen gyorsan hozzájuthat a termékekhez. Nem is olyan rég, igen sok időbe telt, amíg valaki megtalálta a kívánt opciót, mára ez szerencsére teljesen megváltozott.

Olvasd Tovább

Szúnyoghálós redőny a rovarok ellen

Különleges redőnyök

Különleges redőnyök

Mindenki igyekszik felvértezni az otthonát mindenféle eszközzel, amelyekkel meggátolhatja a rovarok bejutását és elszaporodását odabent. A szúnyoghálós redőny erre a legkiválóbb módszer, több szempontból is.

Az apró lyukakon nem képesek átjutni még az apróbb testű rovarok sem. Nem kell semmilyen kemikáliát használni, csupán arra kell ügyelnünk, hogy amikor szükség van rá, akkor a szúnyogháló védje az ablaknyílást.

Olvasd Tovább

Szerszám webáruház széles kínálattal

Tökéletes szerszámgépek

Tökéletes szerszámgépek

A férfiak világában előkelő helyet foglalnak el a szerszámok, még akkor is érdekes lehet egy-egy eszköz, ha egyébként nincs szükségük rá vagy soha nem használnák. Akár a nők a ruhaosztályon, a gyermekek a játékok között, a férfiak ugyanúgy rengeteg időt el tudnak tölteni a szerszámok között, ha megtehetik.

Hasonlónak mondható a szerszám webáruház esete is. Mai rohanó, túlhajszolt életünkben ez kevésbé megoldott, viszont az interneten keresztüli vásárlás a mindennapjaink részét képezi.

Olvasd Tovább

Sport karóra a mai igényeknek megfelelően

Sport karóra

A klasszikus, csuklóra csatolható órák mellett már nem sokan döntenek, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a karórák ne kapnának ma is valamilyen szerepet. Hiszen rengeteg hordanak design darabokat, amelyek elsősorban nem az idő múlásának követésére szolgálnak, hanem a megjelenés szebbé, jobbá tételére.

Továbbá, van egy széles csoport, aki a sport karóra mellett teszi le a voksát, mert a hagyományos funkción túl, olyan adatokat is szolgáltat, ami hozzásegíti őket a jobb sportteljesítményhez, adott esetben a fogyáshoz vagy az egészségesebb életmód kialakításához. Tehát egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy a csuklón hordott ketyegők ideje lejárt volna, csak éppen a funkciójuk változott meg gyökeresen. Olvasd Tovább

Férfi trekking kerékpár közepesen nehéz utakra

Férfi trekking kerékpár

Bár az időjárás még nem kedvez a hétvégi bicikli túráknak, nem árt időben felkészülnie, ha imádja a szabadidejét a természet és az úttalan utak meghódításával tölteni. A tapasztalt bringások szerint, a tökéletes férfi trekking kerékpár két követelménynek kell, hogy megfeleljen, az egyik a strapabíróság, a másik a kényelem. A Bikelife webshop csodás kínálatában megtalálható KTM Life Space férfi trekking kerékpár bravúros formatervezésének és kivitelezésének hála, maximálisan megfelel az említett kívánalmaknak, sőt, még ennél is jóval többet nyújthat, a felhasználója nagy örömére. Olvasd Tovább