Nem hivatalos oldal

Vásárlás

A súlyzórúd kínálta lehetőségek

Súlyzórúd

Súlyzórúd

Folyamatosan azt halljuk, hogy a mindennapi testmozgás mennyire fontos, ha pedig körülnézünk a környezetünkben mégis azt látjuk, hogy az emberek többsége homokba dugja a fejét és nem vesz erről tudomást. Akár egy súlyzórúd is elég lehet ahhoz, hogy mindennap egy kicsit átmozgassuk az izmainkat, megdolgoztassuk a testünket.

Lehet az idő hiányára, a fáradtságra, a stresszre fogni, hogy miért is nem figyelünk jobban az egészségünkre. Az igazság viszont az, hogy csak elhatározás kérdése, hiszen mi döntünk arról, hogy mi fér nekünk bele a 24 órába. Olvasd Tovább

Csapatépítő játékok beltéri, céges helyszínen

Csapatépítő játékok beltéri formában

A Mindquest csapatánál rengetegen érdeklődnek arról, hogy van-e lehetőség vállalati csapatépítő programok szervezésére. Szerencsére igen! Most ötféle pálya áll a csapatok rendelkezésére.

Nem feltétlenül muszáj eljönni a Füge Udvarba, hiszen a csapatépítő játékok beltéri formában, a kijelölt vállalati helyszínen is kipróbálhatóak. Ilyenkor a szervezők a küldetések kellékeit egy előre meghatározott terembe viszik és itt építik meg a pályát. A munkatársaknak legalább 2, maximum 5 fős csoportokat kell alkotniuk.

Olvasd Tovább

Hintaló a legkisebb korosztálynak

Hintaló

A kicsik imádnak mozogni, ezért a szülők gyakran vesznek nekik olyan eszközöket, amelyekkel kedvükre játszhatnak. A sportsarok.hu weboldal igazi kincsesbányának számít ebből a szempontból, tehát érdemes körülnézni.

A hintaló plüssből készült változatban vehető meg. Az alsó része strapabíró fából van, ezért nem okoz neki gondot a megterhelés. A fogantyú jelentősen könnyebbé teszi a használatát. Az ülőmagassága csupán 23 centiméter, tehát az sem jelent problémát, ha a csöppségek esetleg elborulnak vele.

Olvasd Tovább

A budmil ruházat kiváló választás

Budmil ruházat

Önnek is elege van már abból, hogy a megvásárolt ruhák néhány hét elteltével foszlani kezdenek? Léteznek olyanok is, amelyek folyamatosan eresztik a színüket, míg másoknak elszakad a varrásuk. Ennek tükrében jobban megéri a kifogástalan minőségű budmil ruházat megvásárlása mellett dönteni.

Nem muszáj emiatt elmennie egyetlen boltba sem a karácsonyi bevásárlás őrületében, hiszen az interneten keresztül is sikerülhet a rendelés. Csupán kattintani kell annak érdekében, hogy megtalálja a megfelelő divatcikket. Olvasd Tovább

A kutya etetése odafigyelést igényel

Kutya etetése

Minden gazdi azt szeretné, ha a kedvencének jó lenne az étvágya. Nagyon elszomorító, ha a kutya etetése nagy lelkesedéssel történik, azonban a tányér mégis teli marad. Lehet, hogy ilyenkor valamilyen egészségügyi gond áll a háttérben.

Mivel az emésztőrendszeri betegségek diagnosztizálása orvosilag egyáltalán nem könnyű, ezért először érdemes megpróbálkozni a gyógynövények használatával. A Marton Zsófia által kifejlesztett készítmények képesek csökkenteni a tünetek súlyosságát. Olvasd Tovább

Eglo kültéri lámpa kell a kertbe

Eglo kültéri lámpa

A forró nyári napok után nagyon jólesik kiülni a kertbe a hűsölés érdekében. Még kellemesebb az élmény, ha van egy kis világítás, hiszen így akár olvasgatni is lehet. Az Eglo kültéri lámpa egyetlen udvarról sem hiányozhat, mert a teljes sötétség veszélyes lehet.

Egyrészt, nagy a kockázata az elbotlásnak, másrészt pedig a bűnözők szívesebben mennek be a kivilágítatlan kertekbe. Mivel ezt senki nem akarhatja, ezért érdemes felkeresni az egloshop.hu weboldalt. Innen számtalan változatban rendelhető meg az Eglo kültéri lámpa. Olvasd Tovább

Kiemelkedően jó gyulladáscsökkentő krém bőrre

Gyulladáscsökkentő krém bőrre

Nagyon zavaró, ha sérülések keletkeznek a bőrön. Ilyenkor mindent meg kell tenni az eltüntetésük érdekében. A gyulladáscsökkentő krém bőrre remekül használható, mivel képes egy láthatatlan védőréteget létrehozni a sebek körül.

A benne lévő hatóanyagok megakadályozzák, hogy elszaporodjanak a baktériumok a kezelt felületen. Réz és cink is van benne. Mivel gyorsul a sejtképződés, ezért rövidül a regeneráció ideje. A gyulladáscsökkentő krém bőrre gondoskodik az irritáció csökkentéséről, így nem kell viszketésre vagy húzódásra számítani. Olvasd Tovább

Royal Canin kutyatáp, kedvence hosszú életéért

Minőségi kutyatáp

Nemcsak az embernek fontos, hogy megfelelő táplálékhoz jusson, figyelni kell, hogy házi kedvenceinek is biztosítva legyenek a kellő tápanyagok.

A Royal Canin kutyatáp azon márkák közé tartozik, amelyek méltán nyerték el a vásárlók bizalmát, hiszen nagyban hozzájárul a kis kedvencek boldog és egészséges életéhez. Talán pont ez a filozófia segítette folyamatosan előre a céget, hogy folyamatosan a jólét kulcsát keresték, ezért olyan nem megkérdőjelezhető anyagokat használnak, amelyek fokozzák az állatok egészségét.

Olvasd Tovább

Trendi vagy sem a kötött pulcsi?

Kötött pulcsi

Amióta csak világ a világ, mindig létezett olyan hétköznapi, illetve elegáns viselet, ami jellemző volt egy adott kultúrára, népcsoportra vagy esetenként globális méreteket öltött. A divat tehát nem más mint egy meghatározott kor öltözeti, valamint viselkedési irányzata.

Az egyik kortól független örökifjú, divatos öltözet a kötött pulcsi, ami felnőtteknek és kisgyermekeknek egyaránt kellemes megjelenést és jó kinézetet kölcsönöz. Mindamellett, hogy esztétikus összképet formál, a téli hidegben vagy esetenként az átmeneti évszakokban hatalmas hasznát vehetjük egy-egy meleg darabnak. Olvasd Tovább

Whiskys pohár az urak szórakozásához

Whiskys pohár

Minden férfinak szüksége van arra, hogy néha egy kicsit kieressze a gőzt. Erre jó alkalmat szolgáltat egy olyan baráti összejövetel, ahol sor kerül a beszélgetésekre és iszogatásokra is. Nem hiányozhat egyetlen úr készletéből sem a whiskys pohár, amiből elfogyaszthatóak a finom nedűk.

Az a legjobb, ha otthon többféle ital kipróbálására nyílik lehetőség. Így a barátok egészen biztosan jól érzik majd magukat és hosszúra nyúlik az este. Mivel nagy talppal rendelkezik a whiskys pohár, ezért nem kell attól tartani, hogy egy óvatlan mozdulat hatására kiborul. Olvasd Tovább