Nem hivatalos oldal

Ünnepeljen a gyermek is kölyök pezsgővel!

Kölyök pezsgő

A nagyszabású rendezvényekre mindenki elviszi a saját gyermekét. Főleg családi ünnepléseken szeretnek a kicsik is részt venni, mint az esküvők vagy a keresztelők. Persze ők nem fogyaszthatnak alkoholt, ezért mindig szem előtt kell tartani a finom kölyök pezsgő beszerzését. Az ételeket általában ők is szívesen elfogyasztják, legyen szó előételről vagy éppen a menyasszonyi tortáról. Azonban az italok terén főleg az üdítőket részesítik előnyben.

De mivel azt látják, hogy a nagyok pezsgővel koccintanak, ők is szeretnének részt venni a szokásban. Ilyenkor jó, ha rendelkezésre áll a kölyök pezsgő, ezáltal ők is kivehetik a részüket. A finom ízekben nem lesz csalódásuk, így nem akarják majd azt megkóstolni, amit a szüleik isznak.

A Törley termékek valódi gyümölcslevet tartalmaznak, ezért található alma, őszibarack, szamóca illetve meggy változatban. Az alkoholos típussal ellentétben, a kölyök pezsgőnek az alapja nem a bor, hanem a gyümölcslé. Azt vegyítik dúsan széndioxiddal, ezért ugyanúgy fog pezsegni, mint az alkoholos társai.

Print Friendly, PDF & Email