Nem hivatalos oldal

Tepsi fedővel együtt is megrendelhető

Hogyha kitűnő fogásokról van szó, akkor nem szabad kompromisszumokat kötni. Egy tepsi fedővel rendkívül egyszerűnek tűnhet, de ha egy kicsit megvizsgáljuk közelebbről, akkor nem mindegy, hogy milyen anyagól készül ez a konyhai eszköz. Sok recept kezdődik azzal, hogy jól ki kell vajazni belülről, mielőtt betoljuk az elkészítendő ételt a sütőbe, hogy ne tapadjon oda.

Viszont ez több szempontból sem túl egészséges. Szerencsére az edényshop.hu kínálatában bőven található olyan tepsi fedővel, amelyik nem akármilyen bevonattal készül.

A tapadásmentes gránit bevonat az egyik legjobb választás, hogyha egy ilyen termékről van szó. Ellenálló, egyenletesen melegszik és szinte bármilyen hozzávalót nyugodtan elhelyezhetünk benne, mert nem fog letapadni az aljára, amit utána órákig áztathatunk, majd sokáig kézzel sikálhatunk.

Éppen emiatt nincs szükség mosogatógép használatára, mert egy ilyen tepsi fedővel együtt könnyedén tisztítható. A tapadásmentes felületet óvni kell a karcoktól, ha szeretnénk, hogy hosszú élettartamú legyen.

Print Friendly, PDF & Email