Nem hivatalos oldal

Szúnyoghálós redőny a rovarok ellen

Különleges redőnyök

Különleges redőnyök

Mindenki igyekszik felvértezni az otthonát mindenféle eszközzel, amelyekkel meggátolhatja a rovarok bejutását és elszaporodását odabent. A szúnyoghálós redőny erre a legkiválóbb módszer, több szempontból is.

Az apró lyukakon nem képesek átjutni még az apróbb testű rovarok sem. Nem kell semmilyen kemikáliát használni, csupán arra kell ügyelnünk, hogy amikor szükség van rá, akkor a szúnyogháló védje az ablaknyílást.

A szúnyoghálós redőny másik nagy előnye, hogy utólag is felszerelhető, hiszen a motorosredony.com webáruházban külső tokkal is kapható. Amennyiben beépített tokos változatra van szükség, az is megtalálható a kínálatban. Egytől-egyig fejlett csőmotorokkal vannak ellátva a megbízhatóság és a hosszú élettartam érdekében.

A szúnyoghálós redőny a gyerekszoba ablakára is nyugodtan felszerelhető, mivel a használata nem rejt magában semmilyen kockázatot, nem úgy a különféle rovarirtó szerek alkalmazása, ami komoly egészségügyi problémák okozója is lehet, különösen a gyerekek és az idősek esetében.

Print Friendly, PDF & Email