Nem hivatalos oldal

Szauna magas hőmérséklet nélkül? Ez az infraszauna!

Az infraszauna alacsonyabb hőmérsékleten hat

Az infraszauna alacsonyabb hőmérsékleten hat

Szeretné élvezni a szauna jótékony hatásait a tikkasztó hőség nélkül? Az infraszauna segítségével már ez is lehetséges. Az infraszauna nem a kabin hőmérsékletét emeli meg, hanem infrasugarakkal csak a testhőmérsékletre van hatással, ami még a szív és érrendszeri problémákkal küszködőknek sem ártalmas.

Mivel a kabin levegőjének hőmérséklete alapjában véve nem változik, így a kellemes, egészségmegőrző és szépségápoló hatások alacsonyabb, a komfortérzethez közelebbi hőfokon is megtapasztalhatóak. A hatásfok legalább ugyanolyan, mint a hagyományos finn szauna esetében, sőt, néha még erősebb is, hiszen a meleg előnyei közvetlenül a bőrben és a bőr felszínén jelentkeznek.

Sokan megijednek a sugarak említésétől, de ebben az esetben nincs ok aggodalomra, hiszen az infraszauna sugarai egyáltalán nem ártalmasak és semmilyen mellékhatással nem rendelkeznek. Próbálja ki Ön is a szaunázás ezen formáját a szauna.hu webáruház egy-, két-, három- vagy négyszemélyes változataival, amelyek most akciós áron érhetőek el!

Print Friendly, PDF & Email