Nem hivatalos oldal

Sport karóra a mai igényeknek megfelelően

Sport karóra

A klasszikus, csuklóra csatolható órák mellett már nem sokan döntenek, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a karórák ne kapnának ma is valamilyen szerepet. Hiszen rengeteg hordanak design darabokat, amelyek elsősorban nem az idő múlásának követésére szolgálnak, hanem a megjelenés szebbé, jobbá tételére.

Továbbá, van egy széles csoport, aki a sport karóra mellett teszi le a voksát, mert a hagyományos funkción túl, olyan adatokat is szolgáltat, ami hozzásegíti őket a jobb sportteljesítményhez, adott esetben a fogyáshoz vagy az egészségesebb életmód kialakításához. Tehát egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy a csuklón hordott ketyegők ideje lejárt volna, csak éppen a funkciójuk változott meg gyökeresen.

Jobban mondva, jóval több szerepük lett, háttérbe szorítva azt, amire eredetileg kitalálták. Persze ezzel sincs semmi probléma, hiszen a világ változik, a technika fejlődik, így érthető, hogy a divat és sport karóra iránt nagyobb a kereslet, mint az egyszerű hétköznapi darab után, ami „csak” a pontos időt tudja megmutatni.

Print Friendly, PDF & Email