Nem hivatalos oldal

Sokat zuhantak az ipari kompresszor árak

Erős turbókompresszor

Amikor üzemi berendezésekre van szükség, akkor mindenképp a minőség kell legyen az elsődleges szempont és nem az ára. Csak akkor fog tökéletesen működni az egész rendszer, hogyha minden eleme megbízható. Az ipari kompresszor árak változóak lehetnek a teljesítménytől és a gyártótól függően. A ganzair.hu kínálata igazán változatos e tekintetben, hiszen megtalálható az olasz Mattei rotációs kompresszor, az amerikai-finn Gardner Denver csavarkompresszor, és nem szabad megfeledkezni a német FST termékeiről sem.

Az ügyfelek műszaki igényei sosem ugyanolyanok, viszont a ganzair.hu csapata képes a legkülönfélébb rendszerek kialakítására, a több éves tapasztalatának hála. Hogyha szeretnénk hosszú élettartammal rendelkező modellt választani, akkor nem bánjuk meg, hogyha valamelyik rotációs kompresszort választjuk. Az ipari kompresszor árakról ebben az esetben is el lehet mondani, hogy kedvezőek, ahhoz képest, hogy milyen minőséget kapunk cserébe. Az alacsony üzemeltetési költség is fontos ezen berendezések esetében.

Az ipari kompresszor árak most különösen megérik, hogyha szemügyre vesszük a turbókompresszorok kínálatát. A levegő sűrítése során a kompresszorok rengeteg apró részecskét szívnak be, amit a sűrítettlevegő szűrők fognak megakadályozni és így nem kerülnek be a bonyolult rendszerekbe. Nagyban meg fogja hosszabbítani a kompresszor élettartamát, hogyha egy olyan környezetben működik, ahol alacsony a légszennyezettség.

Viszont ilyen körülményeket ipari környezetben elég nehéz biztosítani, ezért sokat fognak segíteni a helyzeten a sűrítettlevegő szűrők. A használatukkal már nem lesz semmi okunk az aggodalomra, hiszen nem fognak lerakódni a szennyeződések a kompresszorok belsejében. A piszkos levegő idővel igen nagy károkat képes okozni, amiknek költséges a javíttatása. Azonban a sűrítettlevegő szűrők egyszerűen tisztíthatók és a cseréjük sem fog különösebb fejtörést okozni. Többféle szűrő szerepel a kínálatban, ezért minden kompresszorhoz meg fogjuk találni a megfelelő modellt.

Print Friendly, PDF & Email