Nem hivatalos oldal

Sajátos hangvételű George R R Martin könyvek

George R R Martin könyvek

Bolygónkat nagyon hamar járta körbe az a felkapott regénysorozat, ami kezdetben az 5 király csatájáról szól, de aztán ennél jóval tovább mutat és egy komoly, az emberiséget teljes egészében elpusztító ellenség megjelenését helyezi kilátásba. Egy zseniális megfogalmazású és magával ragadó történetet rejtenek a soraik között a George R R Martin könyvek.

Már ez első részt követően alig győzték kivárni az érdeklődők, hogy megszülessen a következő és végre folytatódjon a sztori. Bár kezdetben kicsit lassan indulnak be az események, azok idővel összeállnak egy komplex egésszé és a George R R Martin könyvek főszereplői is egymásra találnak a nagy csata megkezdése előtt.

Egyszerűen feledhetetlen eseményekben lesz részünk, ha rászánjuk magunkat a történet aprólékos megismerésére. Bár már létezik megfilmesített és képregény változat is, érdemes mindig az alapokra fektetni a hangsúlyt. A George R R Martin könyvek minden darabja megrendelhető online, így nekünk még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha vásárolni akarunk.

Print Friendly, PDF & Email