Nem hivatalos oldal

A részecskeszűrő adalék megnöveli a motor élettartamát

Részecskeszűrő adalék

A dízelmotorok egy újfajta megoldást hoztak az autók meghajtására. A technológia fejlődése gyorsan utolérte a benzinmotorok fejlettségi szintjét.

A magasabb nyomatékkal és kisebb üzemanyag fogyasztással jellemzett motor, a kutatások szerint több kenőanyagot igényel, ezért a JLM palettáján megjelent a részecskeszűrő adalék is, ami hatékonyan tartja karban az üzemanyagrendszer és a kipufogó elemeit. A részecskeszűrő feladata a gázolaj elégetése során keletkezett apró szennyeződések megszűrése és magas hőmérsékleten történő elégetése, megsemmisítése, a környezetszennyezés csökkentése érdekében.

A folyamat sokszor ott hibádzik, hogy a dízelmotor rövidtávon történő használata közben nem tud elégni minden részecske, így felgyülemlik, ami aztán további károkat okozhat a motorban. A részecskeszűrő adalék biztosítja, hogy a gázolajjal a motorba jutva minden oda nem illő anyag biztosan megsemmisüljön és kipufogógáz formájában távozzon az autóból. A részecskeszűrő adalék megvásárolható a jlmshop.hu webáruházból.

Print Friendly, PDF & Email