Nem hivatalos oldal

Praktikus segítség a páramentesítő penész ellen

Párátlanitó

A nedvesedő házfalak több kellemetlenséggel is járnak. Az egyik, hogy igen kellemetlen, dohos szagot árasztanak, ami minden benn lévő dologba beszívódik. A bútorokba, takarókba, ágyneműbe, ruhákba, cipőbe. A másik kellemetlenség a penész megjelenése a falakon.

Ez ellen egyszerű tenni, hiszen a páramentesítő penész ellen kiváló megoldása a problémának. Ma már igen hatékony berendezések kaphatóak, amelyek akár szobánként, vagy kisebb lakások esetében az egész területet egyszerre párátlanítják.

Amennyiben a lakótérben a páratartalom 70%-nál magasabb, úgy elengedhetetlenül megjelennek a különféle penészgombák. A berendezések a páramentesítő penész elleni védelmet automatikusan végzik, csak egyszer kell beállítani ezeket, és a következő programozásig nincs gond velük.

Amennyiben a belső víztartály megtelt, úgy a gép jelez, és automatikusan kikapcsol mindaddig, amíg a tartályból a víz kiürítésre kerül. 40-50-60 m2-es területen végzik el a páramentesítést. Tehát a páramentesítő penész ellen akár az egész lakásban egyszerre végzi a feladatokat.

Print Friendly, PDF & Email