Nem hivatalos oldal

Penészmentesítő a kellemetlen dohos szag felszámolására

A kellemetlen dohos szag felszámolására

A kellemetlen dohos szag felszámolására

A tény, hogy a falon vagy a bútorok mögött gyorsan megtelepszik a penész, mindenki számára világos, csak azt nem tudja mindenki, hogy mindezt hogyan lehet hatékonyan kezelni. A penész több egybeeső feltétel között alakulhat ki. Ha ezeknek a feltételeknek az egyensúlyát megbolygatják, ez a kellemetlen jelenség felszámolódhat.

Ezen az elven működik a penészmentesítő is. A páramentesítő használatával olyan légkört lehet létrehozni a lakásban, mely meggátolja a gombafertőzéseket. A penészgomba fejlődésének elsődleges feltétele a megfelelő páradús levegő.

A párás levegő párosulva a megfelelő hőmérsékleti és fényviszonyi feltételekkel, ideális táptalajnak adnak helyet a penész elterjedésére. Sajnos a már kialakult penésztelepeket nagyon nehéz véglegesen elpusztítani, de megfékezni a fejlődését, hátraszorítani a terjedését az ideális feltételek megszüntetésével simán meg lehet oldani. A penészmentesítő használatával végre megszűnhet a dohos, kellemetlen penészszag a lakásban, melyet felcserél a tiszta, spóramentes levegő.

Print Friendly, PDF & Email