Nem hivatalos oldal

Nincs kategorizálva

Announcement: Kis rabló pub

Alapítva : 1994 március

Nyitvatartás : mindennap 11-02
Konyha nyitvatartása : 11-24

Röviden
Budapest egyetlen exkluzív étterme, ahol hamisítatlan XVI. századi hajóbelsőben érezheti magát! Étel-, ital és cocktail különlegességeket kellemes hangulatban fogyaszthatja el. Különtermünk alkalmas partik, születésnapi bulik megtartására, amit a kapitány ingyen bocsát rendelkezésükre. Nyáron nyitott terasz teszi lehetővé a napozást. A hűvösebb évszakokban minden csütörtökön és pénteken élő zene pezsdíti a hangulatot.

Wilo szivattyú háztartási felhasználásra

Wilo szivattyú

Nagyon sokféle közül válogathatunk, de biztosan meg fogjuk találni a célnak megfelelőt, csupán jó helyen kell keresgélni. Akkor van igazán könnyű dolgunk, hogyha egy adott gyártó termékei beszerezhetőek egy helyen.

A Wilo szivattyú többféle változata is kapható a szivattyuwebaruhaz.hu weboldalon, amelyeknek nemcsak kedvező az árúk, de dobogós helyet foglalnak el ebben a kategóriában, elvégre egy nagyon jó márkáról van szó.

Olvasd Tovább

Megfizethető vízlágyító az Economy Watertől!

vízlágyító

vízlágyító

Sajnálatos módon a víz minősége még Magyarországon sem nevezhető konstans módon jónak, hiszen akadnak térségek, területek, ahol (ilyen-olyan oknál fogva) egyáltalán nem kielégítő a vízminőség. Nem kell azonban feltétlenül ihatatlan, kellemetlen szaggal rendelkező vízre gondolni, hiszen már a túlságosan kemény víz esetében sincsen rendben a nívó.

Mit jelent az, hogy „kemény” a víz?

Amikor a vizet keménynek nevezzük, akkor tulajdonképpen azt mondjuk, hogy a vízben nagyon sok az olyan kalcium- és magnéziumion, melyeknek a jelenléte együttesen vízkőképződést eredményez; a víz tehát attól „kemény”, hogy idővel mindenképpen vízkő rakódik le az ilyen tulajdonsággal rendelkező vízben. Nem kell azonban kétségbeesni, hiszen az ilyen helyzet jól kezelhető.

A vízlágyító berendezés miként képes mindezt megakadályozni?

A vízlágyító (mely beszerezhető akár az Economy Water honlapjáról is, melyet a viztisztitokeszulek.eu címen lehet megtalálni) ioncsere révén kivonja a kemény vízből a problémát okozó ionokat, így a vízkőképződés nem tud végbemenni. Ha pedig a vízkő nincsen jelen a vizes berendezések (bojler, mosógép, mosogatógép stb.) életében, akkor az érintett személy ezáltal egy csomó kellemetlenségtől képes magát megóvni. Olvasd Tovább

Az aloe vera pattanásra igen hatásos

Aloe vera pattanásra

Az emberi bőr számtalan környezeti hatásnak van kitéve és emellett sok egyéb is befolyásolja az állapotát. Az étel, amit elfogyasztunk, a víz, amit megiszunk vagy az általunk használt gyógyszerek, mind hatással vannak a bőr felületére. Kialakulhatnak pattanások, de azok hormonok miatt is keletkezhetnek.

Az aloe vera pattanásra hatékonynak bizonyul, hiszen gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja a sejtnövekedést. Megnyugtatja az irritált bőrt, csökkenti a duzzanatot, és mivel ezzel egy időben hidratál is, hatékonyan szűnteti meg a hegeket. Nagyon sokan egyetértenek abban, hogy az aloe vera pattanásra kiválóan hatásos, ráadásul képes megelőzni azok kialakulását. Olvasd Tovább

Itt vannak a tűzgátló ajtók, ha Önnek ilyen kellene!

tűzgátló ajtók

tűzgátló ajtók

Sokan félnek attól, hogy valamilyen katasztrófa áldozataivá válnak: hogy lezuhan a repülőgép velük, hogy elüti őket egy autó, hogy karamboloznak stb. Ezek a félelmek valós dolgokon alapulnak, így aztán természetesen ott motoszkálnak az ember agyában. A tűzvész sokkal kevésbé félt dolog, holott ha nincsenek tűzgátló ajtók beépítve az otthonunkban, akkor a korábban felsorolt eseményeknél sokkal veszélyesebb tud lenni a hirtelen kialakuló és lecsapó tűz. A tűzgátló ajtók beépítve azt jelentik, hogy az ember rendelkezik megfelelő passzív védelemmel. Olvasd Tovább

Önt érdekli az uszodatechnika?

uszodatechnika

uszodatechnika

Amikor valaki medencét vásárol, és ezzel elintézettnek is tekinti a dolgot, mondván, akkor innentől kezdve már van egy saját bejáratú medencéje, melyben kedvére megmártózhat, még messze nem szerzett be minden szükséges eszközt annak érdekében, hogy a fürdőzési élmény megfelelő tudjon lenni! Az uszodatechnika terén ugyanis megannyi megvásárolandó dolog akad még, melyből párat mindenképpen meg kell venni annak érdekében, hogy ne legyen kellemetlen élmény a fürdés. Itt informálódhat: http://aquatechfehervar.hu/uszodatechnika Uszodatechnika esetében mire is kell itt gondolni? Olvasd Tovább

A munkahelyi étkeztetés nem adott mindenütt.

munkahelyi étkeztetés

munkahelyi étkeztetés

A munkahelyen ugyanúgy meg tud éhezni valaki, mint amikor otthon van; éppen ezért ételt vinni a melóhelyre ma már nem számít extrém dolognak. Persze azért is lehet szükség ilyesmire, mert nem adott mindenütt a munkahelyileg megoldott étkeztetés lehetősége. A munkahelyileg megoldott étkeztetés ugyanis megfelelő infrastruktúrát is igényelhet. Nem sok munkahelynek van azonban annyi munkavállalója, s mindehhez külön konyhahelyisége, hogy megérje főzni az emberekre, mégpedig helyben. Olvasd Tovább

A fehérjepor annak kell, aki izomzatot épít.

fehérjepor

fehérjepor

Aki úgy véli, hogy ráfér az, hogy izmot építsen, annak nem árt tudnia azt, hogy a normál táplálkozásnál több fog kelleni akkor, ha valaki mindezt kellően komolyan gondolja. Ilyen esetben izomépítő fehérjepor kell annak, aki nagyobb izmokat szeretne, aki több súlyt szeretne kinyomni a konditeremben. Amikor súlyt emel valaki, akkor az elvégzett gyakorlatoknak köszönhetően, melyekkel az izomrostokat stimulálja (összehúzódásra és elernyedésre ösztönzi őket), mikroszkópikus szakadásokat idéz elő az izomzatán. Olvasd Tovább

Hol talál kreatív reklámajándékokat?

Egyedi reklámajándékok

Egy cég sikerét sok tényező együttes hatása váltja ki. A szorgalmas munka mellett, legalább olyan fontos a jó marketing, ami fenntartja a folyamatos keresletet egy termék vagy szolgáltatás iránt.

A reklámajándékok is hozzájárulhatnak a sikerhez, amit érdemes minden cégnek kihasználni. Már azon sem kell gondolkodni, hogy vajon milyen legyen az a bizonyos ajándék, mert a reklamajandek.hu weboldal szinte minden lehetséges ötletet felkínál, ráadásul gazdaságos árak mellett.

Olvasd Tovább

Érvek a webáruház bérlés mellett

Webáruház bérlés vagy készítés?

Webáruház bérlés vagy készítés?

Hogy mi a jobb, a webáruház bérlés vagy a webáruház készítés, azt mindenki maga döntse el. Sokan úgy vélekednek, hogy nem bérelnek, inkább kifizetik és tudják, hogy az övék, ez a tiszta ügy. És a drágább is, és nem biztos, hogy lesz mögötte folyamatos támogatás, ami igencsak abban érdekelt, hogy a webáruház sikeres legyen.

Olvasd Tovább