Nem hivatalos oldal

A modern tapéta egy dekorációs elem

Modern tapéta

Ez egy olyan remek kellék, amely nagyon sok lakás dekorációs eleme. A modern tapéta papír, vlies vagy vinyl alapanyagú is lehet, viszont egyre népszerűbbek a bőrhatásúak is.

Manapság ezt a terméket nem feltétlenül a fal burkolására használják, hanem sok esetben díszítő elemként jelenik meg. A szakemberek sem ajánlják, hogy az egész lakást ezzel az anyaggal vonja be. Inkább egy fontosabb falra helyezze fel azt, ahol kihangsúlyozna valamilyen kisebb bútort vagy tárgyat.

A ragasztásnál néhány alapszabályt érdemes betartani, így a munka gördülékeny lesz. Először is a száraz, tiszta falra helyezze a kiválasztott terméket. A fal felülete teljesen sima legyen. Mindegyik darabnak szüksége van egy kis időre, míg a ragasztó meg nem szárad. A modern tapéta nem okoz majd csalódást Önnek.

Nem fogja megbánni, kiváló döntést hoz, ha mellette teszi le voksát! Mivel több éven keresztül lesz a lakás dísze, olyat válasszon, amelyet szeretni fog és kellemes környezetet teremt a helyiségben és passzol a bútordarabokhoz is!

Print Friendly, PDF & Email