Nem hivatalos oldal

Mire ügyeljünk, ha betonkerítést építünk?

Betonkerítés

Mire kell ügyelnünk, ha betonból készült térelválasztót szeretnénk építeni? Az egyik leginkább elterjedt típus a betonkerítés lett a mai építészetben. Megmunkálhatósága miatt, szinte bármilyen stílusú épület mellett megállja a helyét. Lehet választani nyitott formát, ami értelemszerűen nagyobb belátást enged a telekre, de variálhatósága miatt, több kreativitásnak adhat teret.

A zárt típusok jobban védik a telket és jobban elrejtik azt a kíváncsi szemek elől, de tömörsége miatt, a mintázatokon kívül korlátozza a design lehetőségeit is. Szinte minden betonkerítés színezhető, ezért nem kell kompromisszumot kötni azzal, hogy csak szürke, hideg kerítést lehet betonból építeni és nem a ház színét kell igazítani a kerítéshez.

A talapzat lerakásához nincs szükség különleges munkálatokra, szinte bármilyen minőségű földre könnyen és gyorsan lerakható, így akár naponta 20-25 méter betonkerítés is meg tud épülni. Összességében, ha egy igazán időtálló, kreatív, biztonságos megoldást szeretnénk választani, a betonkerítés a lehető legjobb választás.

Print Friendly, PDF & Email