Nem hivatalos oldal

Miért éppen Davenport?

Amerikáról azt szokták mondani, hogy az álmok hazája, hiszen a legtöbb bevándorló ott próbálja megvalósítani a vágyait és elérni a régóta álmodott célokat. Amerika 50 tagállamból áll, amelyek között az egyik Iowa. Davenport is ebben az államban található, ahová nagyon egyszerűen foglalhat szállást a szallaskeres.hu weboldalon. Sokan gondolnak arra, hogy vajon milyen lehet az USA-ban élni.

Bizonyára mindenki azt hiszi, hogy kolbászból van a kerítés, minden szép és jó. Ha Ön is szeretné megtapasztalni egy rövid időre azt, hogy milyen az Amerikai Egyesült Államokban lenni pár hétig, akkor válasszon egy olyan várost, ahol sok a látnivaló. Ilyen például Davenport is. A városon kívül megtalálhatja a tengerpartot, ami egyszerűen lélegzetelállító, valamint megnézheti a Shark Fin Cove névre hallgató barlangot is. Továbbá, ellátogathat a természeti és történelmi központba, de megnézheti a Swanton Berry farmot is. A farmon rengeteg eper nő, amiből bátran csemegézhet és szedhet saját részre.

Így olyan eprekből fog főzni vagy sütni, amelyekről tudja, hogy ízletesek és Ön válogatta. Davenport sokaknak egy unalmas kis városkának tűnik, ám ezt ilyen egyszerűen nem lehet kijelenteni. Tény, hogy nem egy New York, de aki csendre és nyugalomra vágyik, esetleg csak a gazdaság érdekli inkább, annak nem való a nyüzsgő nagyváros. Az Amerikai Egyesült Államok 9,83 millió négyzetkilométeres területével és közel 318 millió fős lakosságával a világ nagyjai között van.

Ha szállást keres Daveportban, akkor tekintse meg a weboldalon is megtalálható Legacy Park 2-őt, ami az igazi amerikai álomházak megtestesítője. Az önálló és gyönyörű medenceház elegáns bútorokkal került berendezésre, ami az igazán népszerű Estates at Legacy Park közösségben található, közel a Disney és Orlando világhírű látnivalóihoz. A fantasztikus egyszintes otthon két nagy nappalival, két étkezővel, négy hálószobával és két fürdőszobával van ellátva. A tágas alaprajzzal készült lakás baráti társaságoknak is tökéletes szálláshely lesz.

Print Friendly, PDF & Email