Nem hivatalos oldal

Light sör a diétázók kedvence

Light sör

A sörnek általában nem a szénhidráttartalmát számoljuk, amikor letesszük a voksunkat valamelyik márka mellett. Ezért is kuriózum a Coors Light sör rendkívüli népszerűsége, amit elsősorban annak a tulajdonságának köszönheti, hogy minimális szénhidrátot tartalmaz.

A márka 1978-ban született meglovagolva a növekvő érdeklődést a fitnesz és az egészséges táplálkozás iránt. A népszerűsége azóta is töretlen. Ám a Coors nemcsak ebből a szempontból különleges. Gyártása során végig alacsony hőmérsékleten tartják.

Fagypont alatt erjesztik, hidegen szűrik és palackozzák. Ennek az eljárásnak köszönhetően igen karakteres ízt kap az ital. Fogyasztani is jól behűtve érdemes, mert akkor mutatja meg igazi egyéniségét. A megfelelő hőmérséklet elérését a címkén elhelyezett márkanév kék színűre változása jelzi a fogyasztóknak.

A Coors Light sör alkohol tartalma átlagosnak mondható, a habzása pedig mérsékelt. Az ital különlegesen tiszta és selymes érzést kelt fogyasztás során, amit a hidegen történő szűrés következtében nyer el.

Print Friendly, PDF & Email