Nem hivatalos oldal

Legyen tartós a plakáttartó

Tartós plakáttartó

A kisebb és nagyobb plakátok már több évtizede a reklámozás alapját jelentik, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy a modernebb, internetes lehetőségek egyre jobban kiszorítják ezeket.

A kirakatüvegre helyezhető plakáttartó azonban, mivel sok esetben könnyedén használható, és ideális eszköznek bizonyul a kétoldalú megjelenítéshez, egy tökéletes választás kisebb és nagyobb cégeknek egyaránt. Ezen eszköz kedvező tulajdonsága abban rejlik, hogy a keretet az üveg belsejéhez lehet rögzíteni, ezáltal a poszterhez könnyen hozzáférhet a tulajdonos. Egy komolyabb, profibb plakáttartó a lopás és az időjárási viszontagságok ellen is védett marad, hála a kialakításának.

Illetve, ha a plakáttartó designos és szép, akkor nem vitás, hogy a dekoratív külső keret tovább fokozza a megjelenést, ami egyből bevonzza a tekinteteket. A mai jobb plakáttartó mindegyikéhez jár már az ezüst színű keretprofil, a derékszögű sarkok és nyilvánvalóan, a nélkülözhetetlen UV-stabilizált, tükröződésmentes védőfelület. Csakis ezen tulajdonságok révén lehet jó egy ilyen eszköz.

Print Friendly, PDF & Email