Nem hivatalos oldal

Legyen interaktív az angol óra!

angol óra

Angol óra

Mi a hatékony tanulás, fejlődés receptje? Ez gyakran egyéntől függ. Amikor egy nyelv elsajátításáról van szó, akkor sokan úgy vélik, hogy minél többet kell csoportosan beszélgetni, míg mások félnek attól, hogy rosszul fejezik ki magukat, butaságot mondanak, ezért inkább magántanárhoz fordulnak. Bárhogyan is gondoljuk, az angol óra akkor a leginkább hatékony, ha ötvözi az önálló és közös fejlesztés lehetőségeit.

A behappynyelviskola.hu oldalon pontosan egy ilyen oktatási formát találunk. Ez esetben nem egy hagyományos nyelviskoláról van szó, ahol szintekre csoportosítva kategorizálják a tanulókat, mert mindenki a saját személyre szabott tempójában haladhat előre az angol óra során. Diplomás és anyanyelvű tanárok egyaránt rendelkezésre állnak, ezért aztán biztosított a fejlődés.

Egy szintfelmérő vizsga keretében megállapítják a szakemberek azt a tanmenetet, amihez tarthatjuk magunkat minden angol óra alkalmával. Nincsenek kötöttségek, házi feladat, szabadon eldönthető, mikor ülünk be a tanfolyamra. Rendkívül rugalmas az órarend, de ha belevágtunk, akkor csináljuk végig!

Print Friendly, PDF & Email