Nem hivatalos oldal

Legjobb ebédmenük budapesti éttermekben – 2. rész

Éttermek kiváló ebédmenükkel

Éttermek kiváló ebédmenükkel

A munkával teli hétköznapokon fontos az evésre is figyelni, hiszen amennyiben nem megfelelően táplálkozunk, annak kellemetlen következményei lehetnek, például a túl sok gyorsétel esetében. Az sem megfelelő megoldás, ha valaki csak munka előtt, majd este étkezik, hiszen a rendszeres három étkezésre szüksége van a szervezetnek. Drága éttermeket sem engedhet meg magának mindenki, éppen ezért kell kiválasztani azokat, amelyek kedvező áron kínálnak minőségi ételt, természetesen a megfelelő mennyiségben.

 

Például a Pest Disznó nevű helyen már 1190 Forintért is lehet kétfogásos menüt vásárolni, ami mennyiségi szempontból is tökéletesen megfelel. Kicsit drágább a Terminál nevű hely, ahol 1990 Forintba került a kétfogásos ebéd. A legolcsóbb éttermek kategóriájából nem szabad kifelejteni a Wasabit sem, ahol csupán 1390 Ft-be került a 3 fogásból álló menü, így ez is kiváló megoldást jelent, hiszen az ételek is finomak.

 

A következő árkategória már 2000 Ft fölött van, de itt is találhatunk megfelelő éttermeket, ahol fellelhetjük a nagyobb mennyiségű és jobb minőségű ebédeket is, természetesen az első kategóriában is vannak ilyenek. A Csalogány26 nevű helyen 2500 Ft a 3 fogásos menü, ebben az árkategóriában csak az Olimpia nevű étteremben találunk még 3 fogásos ebédet, itt 2350 Ft-ot kell ezért fizetni. A másik három helyen 2 fogást rendelhetünk, ezek közül a legolcsóbb a Laci! Konyha!, ahol 2200 Ft a menü, a Zóna nevű helyen 2800, míg a Fausto’s-ban 2900 Forintot kell fizetni a 2 fogásos ebédért.

Print Friendly, PDF & Email