Nem hivatalos oldal

LED izzó a vásárlók fókuszában

A vásárlók fókuszában

A vásárlók fókuszában

Amióta az Európai Unió területén véglegesen betiltották a wolfram szálas égőket, elég szép kavarodás alakult ki az elektromos kellékeket forgalmazó boltokban. Az emberek nem értették, hogy a megszokott termékek, amiket eddig vásároltak, miért nem kaphatóak már.

A LED izzó, amely átvette a helyét, sem formában, sem működési elvben nem egyezik a régivel. A legnagyobb meglepetés akkor érte őket, amikor mindenféle elnevezésekkel kínálták a sokkal kisebb teljesítményű izzókat.

Persze az első pillanatban mindenki szkeptikusan viszonyult az új termékhez, de miután bebizonyosodott, hogy sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, és takarékosabb a hagyományos izzónál, mindjárt másképp tekintettek rá. A vásárlók rájöttek, hogy a LED izzó minden tekintetben jobban megéri, mint bármilyen más helyettesítő megoldás, mert garantáltan hosszú távon üzemképes marad, és közben rendkívül takarékos. A másik jellegzetes dolog, amit érdemes megemlíteni a LED izzóval kapcsolatosan, az a minimális hőtermelés, mivel jelentősen kisebb teljesítménnyel hozza létre ugyanazt a fényhatást.

Print Friendly, PDF & Email