Nem hivatalos oldal

A kutya etetése odafigyelést igényel

Kutya etetése

Minden gazdi azt szeretné, ha a kedvencének jó lenne az étvágya. Nagyon elszomorító, ha a kutya etetése nagy lelkesedéssel történik, azonban a tányér mégis teli marad. Lehet, hogy ilyenkor valamilyen egészségügyi gond áll a háttérben.

Mivel az emésztőrendszeri betegségek diagnosztizálása orvosilag egyáltalán nem könnyű, ezért először érdemes megpróbálkozni a gyógynövények használatával. A Marton Zsófia által kifejlesztett készítmények képesek csökkenteni a tünetek súlyosságát.

A kutya etetése így egyszerűbbé válik. Végre nem kell annyit szenvedni a hányás, a hasmenés, a görcsök, a puffadás vagy az étvágytalanság miatt. Az emésztés témakörében jelenleg hatféle terméket lehet kapni. Például, a Nospas akkor tud segíteni, ha a gazdi a válogatósság vagy az étvágytalanság problémájával szembesül.

A Coron inkább a görcs, a gyulladás és a hurut kiegészítő kezelésére való. A kutya etetése könnyebb lesz a Donna segítségével, mert így elmúlhatnak az emésztőrendszeri zavarok. A Prevul inkább a gyomorsav túltengésekor tud segítséget nyújtani.

Print Friendly, PDF & Email