Nem hivatalos oldal

Különleges éttermek a nagyvilágban

Különleges éttermek

Különleges éttermek

Bizonyára minden ember megtisztelve érezheti magát abban az esetben, ha egy különleges, egyedi étteremben étkezhet. A nagyvilágban nagyon sok kreatív, ötletes éttermet találhatunk, amelyek esetében nemcsak az ízletes ebéd vagy a vacsora elfogyasztása jelenthet különleges élményt, hanem az étterem adottságai is feledhetetlen pillanatokat okozhatnak számunkra.

Ott van például a Dinner in the sky étterem, ami azzal örvendezteti meg vendégeit, hogy 50 méter magasan a levegőben fogyaszthatják el az ízletes ételeket. Ez az étterem jelenleg már 25 országban is sikeresen tevékenykedik, különlegessége pedig abban rejlik, hogy szinte bárhol felállítható. Így a vendégek vacsorázhatnak, akár egy nagyvárosi forgatagban, avagy egy csendes, vidéki településen, a természet közelségét élvezve.

Szintén hatalmas népszerűségnek örvend a The House Restaurant and Cafe, ami a természet lágy ölén fogadja vendégeit, egy különleges élményt nyújtva számukra. Az étterem Costa Rica-ban található, a Monteverde esőerdő hatalmas fáinak az ágazata közé épült, így a fogyasztóknak valóban egy természet közeli élményt tudnak nyújtani, a finom, ízletes ételekről pedig nem is beszélve. Szintén különlegességnek számít a New York-ban található Mars 2112 étterem, amelyik a Mars bolygó felszínét imitálja. A burkolat illetve a berendezés is úgy van megoldva, hogy a fogyasztók valóban a Mars bolygón érezhetik magukat. Az itt felszolgált különleges menük, illetve a gyermekek számára készült ételek miatt, igencsak közkedvelt hellyé vált az idők folyamán.

Print Friendly, PDF & Email