Nem hivatalos oldal

Könnyű összeszerelni az infraszaunát

Infraszauna berendezés

A szaunázás jó hatásairól már mindenki hallott és vannak olyan emberek, akik úgy döntöttek, beszereznek egy ilyen berendezést, azonban nem tudják, hogy honnan érdemes megtenniük. Az infraszauna.com weboldalról ezt egyszerűen megtehetik, hiszen itt számos infraszauna berendezést kínálnak eladásra.

A bőséges választékból kiemeljük az egyszemélyes Royal infraszaunát, amelyik érintőpaneles digitális vezérléssel rendelkezik, hőálló edzett üvegekkel van ellátva, oxigén ionizátor, ózon generátor, rádió, MP3, USB, SD kártya és AUX csatlakozó is van benne. Akkor is érdemes ezt a modellt választania, ha nem egyedül él, ugyanis a családtagok nem mindig egy időben szeretnének szaunázni.

Az összeszerelése is rendkívül egyszerű, hiszen ez a művelet, sem különösebb szakértelmet, sem szerszámot nem igényel. Ez az infraszauna kész elemekből áll és néhány mozdulattal összeállítható. Az elektromos vezeték csatlakoztatása a szauna tetőelemén történik. Nagyon praktikus és számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Vásároljon Ön is egyet!

Print Friendly, PDF & Email