Nem hivatalos oldal

Könnyen működtethető szórófejek öntözéshez

Szórófejek öntözéshez

A növények különböző vízigénnyel rendelkeznek. A megfelelő időszak öntözésre, a hajnali órák. Ekkor a legkevesebb a párolgási veszteség, és a reggeli napfény felszárítja a vízcseppeket is a levelekről. Az öntözőrendszernek minden alkatrésze másra jó. A mindig megbízható szórófejek öntözéshez a legalkalmasabbak.

Először meg kell állapítani, hogy miféle szórófejről van szó. Ezután, a gépházban, a beállítási útmutató alatt beállíthatja az eszközt. Amennyiben szennyeződés kerül a fejbe, az nem húzódik vissza a talajba, ezzel is jelezve, hogy valami nincs rendben. Legtöbbször a tisztítás megoldás erre a problémára.

Bármelyik nagyobb áruházláncban kaphatóak szórófejek öntözéshez, így nem kell azon aggódni, hogy honnan szerezze be. Általában online is rendelhetőek. Ha bármilyen alkatrész vagy darab meghibásodik, akármennyire régi is, a Hunter termékcsaládban minden kellék megtalálható, így az összes elem kicserélhető. A szórófejek meglepően sok vizet takarítanak meg. Nem is gondolná mennyi folyadék vész kárba manuális locsoláskor.

Print Friendly, PDF & Email