Nem hivatalos oldal

Könnyen felmelegedő WOK serpenyő

WOK serpenyő

Szeretjük a Távol-Kelet ízeit? Akkor érdemes olyan edényt beszerezni, amiben eredetileg készült az adott finomság. Ma már a világ minden táján jelen van a WOK serpenyő, ami eredetileg Kínából származik. Hihetetlenül jó tulajdonságai vannak, amelyek garantálják, hogy a benne elhelyezett alapanyagok kellően megfőjenek.

Az alakja nem véletlenül hasonlít a gömb keresztmetszetére. Ennek a formának hála, a WOK serpenyő alján a legkisebb energiafelhasználás mellett is jelentős hőmérséklet alakul ki. Nemcsak sütésre alkalmas, mert párolni is lehet benne könnyedén. Amikor megvásárlásra kerül a sor, akkor jól nézzük meg, hogy a WOK serpenyő fogója miből készül.

Ha van az alapanyaga között fém, akkor nagy esély van rá, hogy a használat során alaposan átforrósodik, ezért ilyenkor csakis megfelelő óvintézkedés mellett szabad megfogni, ellenkező esetben nagyon megégethetjük magunkat. Természetesen a WOK serpenyő mélyén a hazai konyha specialitásai is elkészülhetnek. Mindenképpen megéri kipróbálni és megtapasztalni, mennyire hatékony termék.

Print Friendly, PDF & Email