Nem hivatalos oldal

A kókuszolaj komplex varázsszer

Kókuszolaj fajták

Létezik egy olyan természetes anyag, amely rendkívül komplex varázslatra képes, értendő ez a bőr-, a hajápolásra, sőt, a fogyásra is. A kókuszolaj fajták és a kókuszolaj kúra jelentősége főleg a hölgyek körében ismert.

Ami a kókuszolaj fajtákat illeti, ebben a kategóriában két verzió különíthető el, a szűrt és a szűz, a többi csupán ezeknek a továbbfejlesztett variánsait képezi. Ez az organikus olaj felhasználható hajpakolásként, ugyanis a hajzuhatagnak fényt ad, selymessé teszi, és végül, de nem utolsósorban, ápolja az elkárosodott hajvégeket. Ugyanígy a bőrt is regenerálja. A kókuszolaj bátran alkalmazható a konyhában is, nyugodtan lehet benne sütögetni, ugyanis nem kell attól tartani, hogy a kókuszíz az ételekben felfedezhető lesz.

Ezek után búcsút lehet inteni a napraforgóolajnak. A kókuszolaj továbbá a belső egészségnek egyaránt kedvez, erősíti az immunrendszert, és nem engedi, hogy az érfalak elmeszesedjenek, hiszen rugalmassá teszi ezeket. A nők örömére, a fogyásban is segít, hiszen jelentős szerepe van az anyagcserében.

Print Friendly, PDF & Email