Nem hivatalos oldal

Kiváló a Xiaomi MI Band aktivitásmérő

Okoskarkötő érzékelőkkel

Az okoseszközök egészen kicsire össze tudtak zsugorodni és észrevétlenül ott lapulnak a mindennapjainkban. A Xiaomi MI Band révén, pontos képet kaphatunk az aznapi aktivitásunkról és lehetőségünk lesz a mobilunk segítségével visszanézni az elmúlt hetek statisztikáit.

Számolja a lépésünket, ezáltal kiszámolja, hogy mennyi kalóriát égettünk el. Figyeli az alvásunkat, így reggel meg tudjuk nézni, hogy mennyi időt töltöttünk mélyálomban. Pontos képet ad nekünk arról, hogy miként telik el egy napunk.

Nagyon érdekes, hogy ezt most már láthatja mindenki számokban kifejezve és nem kell mást tennie, csupán viselni a Xiaomi MI Band aktivitásmérő okoskarkötőt.

A használata és a felépítése végtelenül egyszerű. Az értesítési LED mindenre figyelmeztetni fog, kellemetlen csipogás nélkül. Reggel a rezgő funkció fog minket ébreszteni. A Xiaomi MI Band nem igényel nagy odafigyelést, ezért nem kell aggódnunk, hogy váratlanul lemerül. Ha mégis merülne, akkor az értesítési LED figyelmeztetni fog minket időben.

Print Friendly, PDF & Email