Nem hivatalos oldal

Kiváló city bringa a Neuzer Balaton

Neuzer trekking bringa

Minden megvan benne, ami csak kell. Egy igazi életérzést közvetít a Neuzer Balaton. Könnyed és kényelmes, ami a tervezésnek köszönhetően. Egy igazi városi kerékpár, amivel a Balaton parton is kellemes élményekben lehet részünk. A 28-as kerekek miatt, a kerékpár csak úgy süvít és a kisebb bukkanók sem fognak problémát okozni.

Természetesen megtalálhatóak a 26-os kerékkel rendelkező modellek is. Nem mindenkinek kényelmes egy nagy bicikli, az alacsonyabbaknak egyértelműen a kisebb kerékátmérőjű modellek ajánlottak.

A Nauzer Balaton általában 1 vagy 3 sebességes. Hogyha olyan helyen lakunk, ahol nem kell emelkedőkkel számolnunk, akkor nyugodtan választhatjuk az egysebességes változatot.

A Nauzer Balaton kiválóan teljesít a mindennapi feladatok során. A bevásárlást is megkönnyíti, kiváltképp akkor, hogyha egy kosaras változatot választunk. A Nauzer Balaton egész Európában ismert márkának számít, a remek ár-érék aránya miatt, amit az évek során még mindig sikerült megőriznie. Tehát, olcsón beszerezhető igazán minőségi kerékpár.

Print Friendly, PDF & Email