Nem hivatalos oldal

Kipárnázott testheveder rendelése

Biztonságos testheveder

Biztonságos testheveder

A magasban végzett munka mindig veszélyes. A testi épség megőrzése érdekében, érdemes olyan hevedert beszerezni, ami extrán kipárnázott pántokat tartalmaz és stabilitást ad a munkásnak, aki épp villanypóznán dolgozik, esetleg irodaház ablakát mossa, tömbházat szigetel vagy vakol.

A webáruházunkban található testheveder mindegyike biztonságos, CE minősítésű, párnázott és erős. Kedvére válogathat az univerzális modellek közül, amelyek két vagy több ponton tartalmaznak hurkokat a kikötéshez. Némelyik változat derékövet is tartalmaz, amire munkaeszközöket, szerszámokat lehet rögzíteni. A testheveder rendelésekor eldöntheti, hogy egész szettet vásárol vagy sem, a készletek ugyanis kábeleket, rögzítőket és hátizsákot is tartalmaznak.

További munkavédelmi ruházatok beszerzését is javasoljuk, ugyanis a magasban végzett munkához kell a védősisak vagy a védőkesztyű, esetleg munkavédelmi cipő. A rendelést online adhatja le, ezzel rengeteg időt és utánajárást spórol meg, a termékek pedig futárral érkezik a megadott címre.

Print Friendly, PDF & Email