Nem hivatalos oldal

Kiemelkedően jó gyulladáscsökkentő krém bőrre

Gyulladáscsökkentő krém bőrre

Nagyon zavaró, ha sérülések keletkeznek a bőrön. Ilyenkor mindent meg kell tenni az eltüntetésük érdekében. A gyulladáscsökkentő krém bőrre remekül használható, mivel képes egy láthatatlan védőréteget létrehozni a sebek körül.

A benne lévő hatóanyagok megakadályozzák, hogy elszaporodjanak a baktériumok a kezelt felületen. Réz és cink is van benne. Mivel gyorsul a sejtképződés, ezért rövidül a regeneráció ideje. A gyulladáscsökkentő krém bőrre gondoskodik az irritáció csökkentéséről, így nem kell viszketésre vagy húzódásra számítani.

Csupán kismennyiségre van belőle szükség, a kívánt hatás elérése érdekében. Az arcon és a testen is használható. Az Oktogon Pharma weboldalán egyedi áron kapható a gyulladáscsökkentő krém bőrre. Szükség esetén, gél formájában is meg lehet venni.

Többféle kiszerelés áll a vásárlók rendelkezésére. A virtuális polcokon elsősorban az Uriage termékei találhatóak meg. A kínálatban van olyan termék is, ami az érzékeny bőrfelületek ápolására való. A segítségével ellenállóbbá válik a bőr.

Print Friendly, PDF & Email