Nem hivatalos oldal

Hólánc az előírások szerint

Hólánc

Csodás dolog a hófedte tájakon autózni egy síparadicsom felé, ahol eltölthetünk a családdal pár emlékezetes napot. Az igazi síelők ilyen úti célt leginkább külföldön találnak, arra azonban figyelni kell, hogy a hólánc használatára vonatkozó európai előírások országonként jelentősen eltérnek.

Ezekről mindenképpen tájékozódni kell, mielőtt útnak indulnánk. A stilusosutazas.hu internetes áruház nagyon sokféle eszközt bocsájt a vásárlók rendelkezésére. Megtalálható a weboldalon egy online kereső is, ami segít kiválasztani a megfelelő típust. A hólánc kiválasztása előtt lényeges, hogy ne csak a gumi méretére, hanem az autó típusára is rákeressünk.

A kerék és a karosszéria közötti szűkös teret is figyelembe kell venni, ezzel lehet védeni a gépjárművet és a kerék mögött található elektronikai eszközöket. Különböző szemvastagsággal és eltérő módon felhelyezhető hólánc kapható a webáruházban. Ezek a termékek gyorsan felszerelhetőek és levehetőek, tehát könnyű velük bánni. Válasszon minőségi hóláncot a biztonság érdekében!

Print Friendly, PDF & Email