Nem hivatalos oldal

Hintaló a legkisebb korosztálynak

Hintaló

A kicsik imádnak mozogni, ezért a szülők gyakran vesznek nekik olyan eszközöket, amelyekkel kedvükre játszhatnak. A sportsarok.hu weboldal igazi kincsesbányának számít ebből a szempontból, tehát érdemes körülnézni.

A hintaló plüssből készült változatban vehető meg. Az alsó része strapabíró fából van, ezért nem okoz neki gondot a megterhelés. A fogantyú jelentősen könnyebbé teszi a használatát. Az ülőmagassága csupán 23 centiméter, tehát az sem jelent problémát, ha a csöppségek esetleg elborulnak vele.

A hintaló katicás, dínós és autós formában is megvehető. Némelyik modellen még biztonsági öv is található. A megrendelése most akciós áron lehetséges. Remek ajándék születésnapra és névnapra. Mivel folyamatosan raktáron van, ezért a megrendelésére rövid időn belül sor kerülhet. A kicsik nagyon fognak örülni a meglepetésnek és garantáltan sokat fognak játszani.

A hintaló használata 9 hónapos kortól kezdve ajánlott. A szülőknek érdemes felügyelniük a gyermeket a játék közben, mert így biztosan nem történik baleset.

Print Friendly, PDF & Email