Nem hivatalos oldal

Fontos a csúszásgátló stoplis talprész

ACC technológiával

Amikor szemügyre veszünk egy focicipőt, ami egyből feltűnhet, az ergonomikus kialakítás. A formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábfej alakjához. Mivel minden embernek különböző lábfeje van, ezért a stoplis lábbeliknek univerzálisan kell illeszkedniük. Ezért az elkészítésükhöz a gyártók különleges anyagokat szoktak használni, amelyek éppen kellően rugalmasak, ám mégis ellenállóak, hiszen minden körülmény között bírniuk kell a hatalmas igénybevételt.

Ezeket egyértelműen a talprészen található stoplik teszik egyedivé. Minden lépéskor mélyen a puha talajba fúródnak ezzel meggátolva a megcsúszást. Sok focibaleset történt már a rossz minőségű stoplis cipők miatt. Ha valamiért letörik egy-két darab a talpáról, akkor rendkívül kényelmetlenné válik a viselete.

Ám ez nem történhet meg abban az esetben, hogyha az alexandersoccershoes.hu termékei közül választjuk ki az ideális modelleket, hiszen ezek a csúcskategóriát képviselik. A manapság népszerű stoplis cipők, mint például a Nike Magista ACC technológiával készül. Ezt a Nike azért fejlesztette ki, hogy esős időben is megkönnyítsék a labdakezelést.

nnek köszönhetően, sokkal jobban fog tapadni a labda a cipőhöz, amit ezáltal egyszerűbb lesz irányítani. A stoplis magasszárú cipők is szerepelnek a kínálatban, amelyek szintén sokak kedvencének számítanak. Megtámasztják a bokát és egy bizonyos szinten védik is azt az ütésektől, ami gyakran előfordulhat egy kemény meccs közepette. A stoplis változatok mellett, a simatalpú teremcipők is megtalálhatóak a webáruházban.

Print Friendly, PDF & Email