Nem hivatalos oldal

A finn szauna egész Európában népszerű

Pihentető és egészséges szaunázás

Ez a fantasztikus helyiség északi fenyőből készül, amit vulkanikus kőzet felfűtésével 80-100 fokra hevítenek. A forró levegő hatására a test hőmérséklete megnő, az erek kitágulnak, így a finn szauna a vérkeringést is fokozza.

A hideg zuhany vagy egy medence igénybevétele ezzel ellenkező hatást vált ki, aminek eredménye, hogy javul a vérkeringés. Használata során a szervezet regeneráló képessége jobb lesz, a bőr rugalmasabbá válik, a faggyúmirigyek kiürülnek.

Azok az emberek, akik igénybe veszik a berendezést teljesen felfrissülnek. Ez a remek találmány több mint kétezer éves múltra tekint vissza és mind a mai napig ugyanolyan népszerűségnek örvend.

A fény és az illatterápiás finn szauna tehát a felüdülést szolgálja. Nagyon sok országban ez egyik legkedveltebb hétvégi kikapcsolódási forma. Használatával nem csupán fiatalabbnak tűnhet, hanem éveket is nyerhet, amelyek alatt az egészségi állapota is sokkal jobb lehet. A finn szauna rendszeres alkalmazással, vagyis heti két-három alkalommal nagyon sok betegség megelőzhető.

Print Friendly, PDF & Email