Nem hivatalos oldal

Fertőtlenítő szappan a nagyobb biztonságért

Fertőtlenítő szappan

Nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire fontos a gyakori kézmosás annak érdekében, hogy a kórokozók ne telepedjenek meg a kezeinken. Sőt, a legbiztonságosabb az, hogyha fertőtlenítő szappan használata is megtörténik a kézmosás után.

A bioforce.hu webáruházban kapható DECOSAN fertőtlenítő szappan pontosan megfelel erre a célra, hiszen ez hosszantartó védelmet biztosít a kéznek. Ez a termék kézmosás utáni végső fertőtlenítő szerként használatos. Baktériumok, gombák, élesztőfajok ellen nyújt tökéletes védelmet.

Ez a fertőtlenítő szappan H1N1 ellen is rendkívül hatékony. Ezt bizonyítja az Országos Epidemiológiai Központ által elvégzett teszt is. Félliteres kiszerelésben vásárolható meg a fent említett internetes boltból, az ára pedig csupán 1399 Ft.

Természetes eredetű, semmiféle vegyszert nem tartalmaz. Hipoallergén tulajdonsággal is bír ez a készítmény. Érdemes megvennie Önnek is, hiszen a higiénia nagyon fontos és ez a fertőtlenítő szappan biztonságot nyújt a család tagjainak. A weboldalon véleményeket is olvashat róla.

Print Friendly, PDF & Email